Elaborats a la nostra manera

 

La manera en que elaborem els nostres licors, ha estat l'apresa al costat de la meva familia d'Itàlia durant molts anys. Ells m'han traslladat el procediment totalment casolà i artesanal d'elaborar-los, i m'han regalat tota la seva experiencia i cura en el procés, per tal de que siguin les fruites el principal ingredient que degustem quan els bevem. Com s'han de pelar les fruites i tallar les pells per una òptima obtenció de tots els seus olis essencials, com tractar les maceracions durant el seu repòs, els temps necessaris per tal d'obtenir uns licors realment aromàtics i amb molt gust a fruita.

A l'obrador fem maceracions petites dels productes, i així conservem tota l'essència de les receptes originals. Aquestes maceracions tenen un temps concret de repòs, després del qual fem les filtracions i seguidament les barrejes amb els almívars que els donaran la dolçor justa i la graduació desitjada. El licor,  encara haurà de reposar un temps abans de poder-lo embotellar.

Utilitzem ingredients tots naturals i de procedència ecològica, i fem cada maceració amb la fruita de la temporada que coincideix. Aquest fet, pot donar lloc a que els licors puguin canviar lleugerament el seu color i sabor. Podem trobar-nos per exemple, que els licors amb cítrics puguin tenir un punt més o menys àcid, o que els seu color sigui més o menys intents depenent de la temporada d'elaboració. D'aquesta manera, podem degustar el mateix licor en diferents tonalitats de sabor i color. Fruita natural, colors naturals!

Licors naturals i artesanals de qualitat, elaborats amb ingredients de procedència ecològica. Sense conservants, colorants, ni cap mena d'additiu.

*NO contenen gluten, SÓN aptes per col.lectius celíacs, intolerants a la lactosa i a l'ou.